Aandeel om te volgen

Heron Therapeutics Inc, genoteerd op Nasdaq onder de ticker HRTX, kreeg in de afgelopen 3 maanden 7 koopadviezen van analisten. Ze voorspellen koersstijgingen van meer dan 100% in het komende jaar. Het bedrijf ontwikkelt medicijnen voor de behandeling van kanker en pijn. Analisten zijn lovend over Heron Therapeutics product HTX-011, een medicijn tegen pijn en ontstekingen na een operatie. Het product werkt tot 72 uur na een operatie en kan zo de zwaar verslavende verdovingsmiddelen vervangen die nu vooral gebruikt worden om pijn te verzachten.

12 november wordt een dag om naar uit te kijken. Het lijkt er op dat de FDA een ander medicijn Sustol gaat goedkeuren. Dit kan een trigger zijn om  de beurskeurs verder te laten stijgen.

1


Be the first to comment on "Aandeel om te volgen"

Geef een reactie