ING, kijk verder dan vandaag alleen

ING (koersinformatie) is een winstgevend bedrijf in een moeilijke financiële omgeving. In de eerste plaats probeert een bank winst te maken door de marge tussen gegeven intresten aan spaarders en intresten voor leningen zo groot mogelijk te maken. Wanneer de intresten op een zeer laag niveau staan is dit natuurlijk niet gemakkelijk. Toch slaagt ING er in om ondanks de investeringen voor toekomstige groei en de lage intresten zeer winstgevend te zijn. Met een PE ratio van minder dan 12, een PS ratio van net boven de 1 en een dividendrendement van bijna 5% is dit aandeel een te overwegen dividend- en groeiaandeel. In een klimaat dat rentes gaan stijgen en met de reeds gemaakte investeringen, is het aandeel voor beleggers de moeite waard om eens onder een vergrootglas te houden.


Be the first to comment on "ING, kijk verder dan vandaag alleen"

Geef een reactie