Cybersecurity, investeren in de toekomst

De hackersaanval in de zomer van het Amerikaans Equifax, een Amerikaans kredietbureau waar hackers persoonlijke gegevens van 143 miljoen Amerikanen konden bemachtigen, stuurde Morgan Stanley aanbevelingen voor FireEye naar zijn klanten. Het aandeel stond op het punt de weerstand van16 dollar te breken. Dat is ondertussen ook gebeurd. Momenteel noteert FireEye aan een koers van rond de 18 dollar. Mogan Stanley heeft een koopadvies met een koersdoel van 33 dollar. FireEye maakt nog geen winst, maar heeft volgens de analisten een grote potentie. Het bedrijf kwam eind 2013 naar de beurs en schoot snel als een raket omhoog tot een koers van meer dan 90 dollar. Geloof jij in het nut van cybertechnologie? Danis FireEye misschien wel een aandeel dat je zou moeten opvolgen.


Be the first to comment on "Cybersecurity, investeren in de toekomst"

Geef een reactie