Technisch plaatje zilverprijs

Al enige tijd wordt aangegeven dat zilver aan een nieuwe opwaartse beweging is begonnen. In 2011 steeg de zilverprijs snel naar zijn hoogste top om nadien te crashen met 75 procent. Ondertussen heeft zilver na enkele kwakkeljaren de weg omhoog terug gevonden. Het technisch plaatje ziet er veel belovend uit. Het beeld is een typisch voorbeeld van een ‘Rodrigue Bubble’. Jean Paul Rodrigue is een Canadees die met zijn boek ‘L’ espace économique mondial: les économies avancées et la mondialisation, (The Global Economic Space: Advanced Economies and Globalization) de  PricewaterhouseCoopers “Best Business Book” award won in 2000. In de foto hieronder kan je zien hoe een zeepbel ontstaat, ontploft, alles terug naar het normale gaat en hoe dit exact overeenkomt met de zilverprijs de afgelopen jaren. Het technisch plaatje zegt dan ook: koop zilver!

original_110223536.png

 

Be the first to comment on "Technisch plaatje zilverprijs"

Geef een reactie