Bitcoin terug naar $20.000

2017 was het jaar van Bitcoin en andere coins. De dramatische daling van de afgelopen twee maanden lijkt het enthousiasme getemperd te hebben. Toch is er reden om te geloven dat het ergste leed achter de rug is en dat Bitcoin en in zijn zog meerdere altcoins nieuwe recordwaarden gaan opzoeken. Althans dat is de mening van vele cryptobelievers.In zes van de afgelopen zeven jaar bereikte de Bitcoin zijn dieptepunt van het jaar binnen de eerste twee maanden. Dat is voor de eerste maart dus. Dit jaar was dat dieptepunt op 6 februari toen de prijs van de crypto-munt was gedaald tot $5900. Dat dieptepunt viel in de eerste periode zoals alle voorgaande crashes van 50% of meer. Als dit een indicator mag zijn dan zijn nieuwe records van $20.000 tot $25.000 niet uitgesloten. Meer nog, ze zouden een bevestiging zijn van de trend die Bitcoin volgt.

Tom Lee is een van de grote WallStreet cryptocurrency goeroes. Hij verwacht een nieuwe super cyclus – lees: nieuwe recordkoersen – van Bitcoin en in zijn zog de grotere altcoins tegen het einde van de zomer. Niet alleen de jaarlijks terugkerende trend ziet Lee als een van de beweegredenen om in nieuwe topkoersen te geloven. Het grote en stijgende aantal actieve beleggers en gebruikers van Bitcoin is een andere indicatie die zijn stelling moet staven. Bitcoin nog eens maal drie? We weten het in september.


Be the first to comment on "Bitcoin terug naar $20.000"

Geef een reactie