Brookfield Renewable Partners

Hernieuwbare energie speelt een belangrijkere rol in de energiemarkt. Steeds meer mensen, maar ook grotere bedrijven, zijn zich bewust groener aan het gedragen. Investeren in bedrijven die groene energie leveren is investeren in je eigen toekomst.Brooksfield Renewable Partners levert hernieuwbare energie via de ontwikkeling van grote energieparken voor water-, wind- en zonne-energie in de VS, Europa, Colombia en Brazilië. Het bedrijf is een van de grootste spelers in zijn sector met een omzet van 2,6 miljard dollar per jaar. Bovendien is het bedrijf met zijn 1,5 miljard dollar cash steeds op zoek naar nieuwe investeringen van ondergewaardeerde hernieuwbare energieprojecten. De  schuldenlast is wel aan de hoge kant (11,5 miljard dollar), maar de CEO van het bedrijf ziet geen probleem.

Brooksfield Renewable Partners is niet alleen een intressante belegging om in te spelen op een markt met toekomst, maar het bedrijf biedt daarnaast ook een dividend van meer dan 6%. Het bedrijf kondigde bovendien aan om de komende jaren zijn dividend jaarlijks met 5 tot 9% te laten groeien. Beleggen in hernieuwbare energie is de toekomst. Wie wil daar geen stevig dividend voor in ruil krijgen?


Be the first to comment on "Brookfield Renewable Partners"

Geef een reactie