Aandelentip met 11% dividend van Credit Suisse

Blackstone is een Amerikaanse private equity groep die investeerders adviseert over alle mogelijk beleggings-opportuniteiten en zelf beleggings-fondsen aanbiedt. De koers van het aandeel noteert rond de 31 dollar momenteel aan een relatief lage pe van 14. Sinds begin corrigeerde de koers met ongeveer 18 procent. Volgens Credit Suisse is het een ideaal moment om in te stappen.Credit Suisse heeft een koersdoel van 46 dollar op het aandeel geplakt. Dat is een potentiële stijging van bijna 50 procent. Meer nog, het aandeel biedt een dividendrendement van maar liefst 11 procent! (zie dividendhistoriek hier) Credit Suisse vindt dat beleggers de mogelijkheden van Blackstone onderschatten om zijn onderliggende winst te doen stijgen. Credit Suisse verwacht dat Blackstone – door het aantrekken van meer fondsen bij investeerders in vergelijking met de concurrentie – zijn winst kan doen groeien van 6 tot 7 dollar per aandeel tegen 2021. Dat is een sterke vooruitgang in vergelijking met de winst van 2,18 dollar van de afgelopen twaalf maanden. Als de analisten van Credit Suisse het bij het rechte eind hebben dan belooft dit veel goeds voor de aandelenprijs van Blackstone. En het dividend krijg je er gratis bij!


Be the first to comment on "Aandelentip met 11% dividend van Credit Suisse"

Geef een reactie