Triton international

Triton International is een van de weinige bedrijven die grote shipping containers least of doorverkoopt. Het bedrijf opereert in het op het eerste zicht een saaie markt, maar in feite is deze markt het hart en de ziel van de economische groei. Het is het vierde jaar op rij dat de markt van grote shipping containers groeit en Triton international profiteert optimaal van deze expansie. De groei in het leasen van containers staat gelijk met een stijgende cashflow. Het bedrijf verwacht dit jaar 15 procent meer omzet te genereren en ook voor 2019 wordt een verdere omzetstijging van bijna 10 procent verwacht.Het aandeel noteert aan een pe van iets meer dan 6 en een koers/boekwaarde van 1,2. Dat is laag gewaardeerd voor een aandeel dat ook de komende jaren zijn omzet zal zien groeien door de steeds sterker wordende economie. De sterke omzetgroei en cashflowgroei maakt het aandeel ook een aantrekkelijk dividendaandeel. Aan de huidige koers biedt het bedrijf een dividendrendelend van 6,5 procent. Dat dividend kan verhoogd worden de komende jaren wanneer de cashflow blijft stijgen. Zolang de economie tekenen toont van economische expansie zal dit bedrijf en vanzelf-sprekend ook het aandeel verdere sprongen voorwaarts maken.


Be the first to comment on "Triton international"

Geef een reactie