Attractief penny stock

pBeleggen in penny stocks is zeer risicovol, maar kan ook zeer lucratief zijn. Veel aandelen met een uiterst lage beurswaarde worden door de grote analisten niet gevolgd waardoor er tussen deze grote groep penny stocks waarden zitten die koopjes lijken te zijn. De minste positieve impuls kan een explosieve boost geven aan de aandelenkoers met een kettingreactie als gevolg. Desinteresse in een aandeel kan een penny stock ook langdurig ondergewaardeerd laten.TreeCon Resources Inc. is een holding die opereert in Texas en Illinois waar het een vastgoedportefeuille bezit en via dochterondernemingen least het ook zware materialen voor de houtbewerking- en houtverwerking-industrie. Het bedrijf heeft op de beurs slechts een waarde van minder dan 8 miljoen dollar terwijl het meer dan 50 miljoen omzet genereerde de afgelopen twaalf maanden. Het aandeel wordt gewaardeerd aan 0,2 keer de omzet en 0,4 keer de boekwaarde die $1,15 bedraagt..

Het aandeel is een echte ‘hidden gem’ ofwel een verborgen schat voor de geduldige waardebelegger. Voor het fiscale jaar 2018 wordt een winst van 10 dollarcent per aandeel verwacht wat betekent dat het aandeel een verwachte pe voor dit jaar van 4,2 heeft! Voor volgend jaar wordt een verdere stijging van de omzet verwacht tot 100 miljoen dollar. Het meest waardevolle onderdeel van het bedrijf opereert in de olie- en gassector met het leasen van zware machines die gebruikt kunnen worden voor de constructie van olievelden en pijpleidingen. Dit aandeel lijkt een tikkende tijdbom die op ontploffen staat eens het bredere publiek van analisten het (het)ontdekt. Wie weet is dit het aandeel waar je die grote winsten mee kan gaan behalen Het bedrijf bestaat trouwens reeds sinds 1963.


Be the first to comment on "Attractief penny stock"

Geef een reactie