Goedkoop gokaandeel

En we bedoelen niet een aandeel dat pure loterij is, maar een aandeel van een bedrijf dat sportweddenschappen organiseert en aan een zeer aantrekkelijke waarde noteert. Bovendien biedt het daarnaast ook nog eens een mooi dividendrendement van meer dan 4 procent.888 holdings PLC noteert op de Londense beurs in de FTSE 250. De aandelen noteren momenteel dichtbij  het laagste niveau van de afgelopen 52 weken. 888 holdings is een Brits gokkantoor dat online sportweddenschappen aanbiedt. Het was het eerste bedrijf dat zes jaar geleden in de VS zijn diensten aanbood toen de staat Nevada spirtweddenschap legaliseerde. Ondertussen opereert het via lokale bedrijven in de drie staten waar wedden op sport legaal is. Op termijn wordt verwacht dat meer staten sportweddenschappen gaan legaliseren. Een opportuniteit voor 888 holdings.

Het aandeel noteert aan een pe van minder dan 11 met een dividend-rendement van bijna 4,5 procent. Analisten verwachten een verdere groei van de inkomsten na een moeilijk 2017. De eerste helft van 2018 was veelbelovend. 888 holdings wist 9 procent meer nieuwe bezoekers aan te trekken en zag zijn omzet buiten het VK met 6 procent stijgen. In het VK zelf blijft het bedrijf het moeilijk hebben, maar men verwacht dat daar volgend jaar verandering in zal komen. Het bedrijf zelf gelooft in zijn groeimogelijkheden. Aan deze lage koersen mag u dat als belegger ook best doen!


Be the first to comment on "Goedkoop gokaandeel"

Geef een reactie