5 tips van Goldman Sachs onder $ 10

Aandelen die nominaal laag gewaardeerd staan, geven beleggers vaak een vals gevoel dat ze meer kunnen stijgen dan een aandeel dat een grote nominale waarde heeft. Dat is natuurlijk niet altijd waar. Goldman Sachs heeft echter een lijstje van koopwaardige aandelen die lager noteren dan 10 dollar waar zij sterk in geloven.Een ervan is ADT inc, de tweede grootste beveiligingsfirma in de VS. Het bedrijf heeft meer dan 7 miljoen klanten en installeert jaarlijks een miljoen beveiligingssystemen. Ondanks sterke concurrentie beveelt GS dit aandeel aan o.w.v. een sterk groeiende free cash flow. Ze hebben ADT een koersdoel mee van 15 dollar, bijna het dubbele van de huidige koers.

Een ander aandeel onder 10 dollar dat GS aanbeveelt is Kosmos Energy, een olie-exploitant en – producent. Het koersdoel van 9 dollar is een pak hoger dan de slotkoers van 6,04 dollar afgelopen vrijdag.

Newmark zit dan weer in de vastgoedbranche waar het in zijn 120 kantoren diensten levert zoals financiering en leasing. Over het bedrijf wordt vaak gespeculeerd  dat het overgenomen zal worden. GS geeft een koersdoel van 16 dollar. Dat is een stikgingspotentieel van meer dan 60 procent ten opzichte van de laatste koers.

Verder staan het social networking bedrijf SNAP en Vivint Solar, een bedrijf dat zonnepanelen installeert bij klanten vooral via leasingovereenkomsten. Ze krijgen respectievelijk een koersdoel van 10 dollar en 7,5 dollar mee. Ook voor deze twee aandelen betekent dat mogelijke koerssprongen van 30 en 20 procent mocht GS het bij het rechte eind hebben.


Be the first to comment on "5 tips van Goldman Sachs onder $ 10"

Geef een reactie