Aandeel van de toekomst?

Voorspellen welk bedrijf de toekomst in handen heeft, is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Moesten we dat weten dan waren we ondertussen multimiljonair. Met Control4 kunnen we aannemen dat dit een bedrijf is dat de volgende tien jaar de vruchten zal plukken van de groeiende digitalisering en interconnectiviteit.Control4 biedt systemen aan om op afstand allerlei technische snufjes in huis te kunnen bedienen. Dat kan gaan van het op afstand of automatisch opzetten van de verlichting of verwarming tot het bekijken can de beveilugingscamera’s tot het bedieneb can nog zoveel meer slimme toestellen. De prijzen voor de (cloud)oplossing van hun controle- en automatisatie-systemen starten vanaf 1000 dollar en kunnen oplopen tot wel 50.000 dollar. Dat duurste segment is natuurlijk het meest lucratieve. Ze mikken dan ook volop op groei in de markt van de rijke Amerikanen waar de marktpenetratie nog maar 1,5 procent bedraagt. Groei genoeg in het verschiet dus!

De aandelen van Control4 zijn de laatste jaren explosief gestegen van minder dan 10 dollar drie jaar geleden tot meer dan 37 dollar in september. Ondertussen is de koers teruggevallen tot net boven de 20 dollar en is het aandeel weer veel aantrekkelijker gewaardeerd. De 20 dollar grens biedt technisch gezien een sterke steun. De connectiviteit tussen slimme producten in huis zal blijven groeien naarmate jongere mensen ouder worden en meer geld zullen verdienen. Ze zijn immers opgegroeid met technische snufjes en zien ook het gemak van deze technologische innovaties in waardoor ze sneller in de innovatieve producten van Control4 zullen investeren. Geloven in de technologische revolutie is ook geloven in Control4 dat steeds op zoek is naar de allernieuwste innovaties om daar zijn eigen productlijn op af te kunnen stellen. Dit groeibedrijf biedt mooie langetermijnkansen nu het aandeel 40 procent lager staat dan zijn hoogste koers.


Be the first to comment on "Aandeel van de toekomst?"

Geef een reactie